Сомнително лице

29.03.2024 18:35

Не сум слеп за да лажам
Не сум глув за да молчам
Не сум нем за да кажам
Не сум ТВ патриот

Не сум ТВ патриот
Медиокритетски скот
Не сум сељак во сако
Јас сум сомнително лице
Сомнително лице

Нема песни за мене
Јас сум сомнително лице
Вас ве нема во мене
Јас сум сомнително лице
Сомнително лице

Не сум крими да се кријам
Не сум глупав за да спијам
Не сум простак за да дркам
На домашен порно филм

Не сум убав како Тоше
Ниту паметен ко Бране
Одбивам да профитирам
Врз глупавоста на мојот род

И што ти значи кога пееш
Љубовта е сѐ
Што ли зрачи ко се смееш
И викаш остај добри сме
И нема песни за мене
Јас сум сомнително лице
Вас ве нема во мене
Јас сум сомнително лице

аудио

 

 

Слични содржини

Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото