Нема шанси таа привилегија да не ја искористам

29.03.2024 18:43

Воспитуван сум од добри луѓе кои во мене вложиле многу време, љубов и внимание. Воспитуван сум во прогресивен и космополитски дух. Нема шанси таа привилегија да не ја искористам. Сакам да креирам, сакам да го променам општеството на подобро, сакам да им покажам на луѓето. Се разбира, тоа има своја цена, но подготвен сум да ја платам.

Мирко Попов, Трн / Окно, 04.01.24.

 

ОкоБоли главаВицФото