Градов е греота да се гледа

01.04.2024 14:57

Градов е греота да се гледа: деца се вртат у круг, не знаат што да прават, сосе учителките.

Онаа што се преставува као градоначалник со уметничко име Салмонела (од мој колега позајмено) уште ги држи бутките од Нова година. Накусо, ни бина ни бутур, луѓе шетаат деца као муви без глави.

Абе пушти ги барем децата да се радуваат!

Со еден збор - очај.

Роберт Атанасовски, Фејсбук, 01.04.24.

 

ОкоБоли главаВицФото