Пет склекови за секоја грешка

01.04.2024 17:48
Виц икона

Кога дедо ми ме поучуваше математика за секоја грешка ме тераше да направам пет склекови.

„Ако пораснеш глуп барем ќе бидеш физички јак“, ми велеше.