Девет гости, а само шест столици

04.04.2024 16:45
Виц икона

Влав го прашува комшијата:

- Имам девет гости, а само шест столици. Имаш некоја слободна столица?

- Имам.

- Одлично. Сега ќе ти ги пратам тројцата гости.