И оваа тепачка, како и сите претходни, е кој ќе продолжи да се богати

16.04.2024 11:54

А и Ковачевски не мора толку да драматизира кога вели дека „овие избори се избор меѓу надеж и безнадежност“. Сме преживеале ние и со ВМРО-ДПМНЕ кога имаше 63 пратеници во 2008. Сме преживеале и кога СДСМ имаше 87 пратеници во 1994. Народот не изумре. Само политичарите се збогатија. И оваа тепачка, како и сите претходни, е кој ќе продолжи да се богати. И кој ќе се спаси со пратенички имунитет.

Горан Михајловски, СДК, 05.04.24.