Неверојатно е колку се запустил МКЦ за толку кратко време

19.04.2024 10:37

Вчера бев на премиера во МКЦ кај што не сум бил неколку месеци и неверојатно е колку се запустил за толку кратко време. Надвор темно, неискосени тревници, паркинзи за точаци празни, шанковите затворени, внатре пусто, без луѓе… А, просторот околу Малиот принц и терасата на бифето е претворен во јавно ВЦ и смрди на мочка.

Никола Наумоски, Фејсбук, 19.04.24.