Во Скопје СДСМ освои 35.847 гласови, а ВМРО-ДПМНЕ 123.974.

09.05.2024 12:43

Во Град Скопје, односно во сите скопски општини, СДСМ на вчерашните парламентарни избори освои 35.847 гласови, а ВМРО-ДПМНЕ 123.974.