Предaвање и дискусија: Тивката пандемија - менталното здравје

10.06.2024 10:22
Предевање и дискусија: Тивката пандемија - менталното здравје

Денес, 10 јуни (понеделник), со почеток од 19 часот, во MladiHub ќе се одржи предавање и дискусија со д-р Мајк Пирс на тема „Тивката пандемија - менталното здравје”.

Мајк Пирс е професор по историја, кој предавал на Лондонскиот колеџ за теологија и колеџот „Хотон” во Њујорк.

Тој долги години ги посетува некои од балканските земји и е многу добар познавач на историјата во овој предел. Моментално живее во Осијек, Хрватска.

Настанот ќе се одржи во канцеларијата на MladiHub на Рекорд, Скопје. Истиот е отворен за сите студенти, средношколци и млади.

ОкоБоли главаВицФото