Млада уметница заспива со ‘papier mâché’ маска на Марлен Дитрих во скутот, 1950

21.06.24 14:46
Млада уметница заспива со ‘papier mâché’ маска на Марлен Дитрих во скутот, 1950

ОкоБоли главаВицФото