Прогласување на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024 година

08.07.2024 00:50
Прогласување на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024 година

Од името на Управниот одбор и Дирекцијата на НУМ, „Струшки вечери на поезијата го најавува свечениот настан по повод прогласувањето на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024 година, која што се доделува во соработка Europe House во Струга.

Свеченото прогласување на добитникот на наградата „Млада Струга“ за 2024 година ќе се одржи денес, 8 јули (понеделник), со почеток во 11:30 часот, во просториите на Europe House во Струга.