Едноминутен пубертет

11.03.2011 10:03
Едноминутен пубертет

„One Minute Puberty“ (Едноминутен пубертет) е краток цртан филм со елементи на стрип кој ги сумира преобразбата и преминувањето од дете во момче за само една и пол минута. Режијата е на Александар Гелнер, а музиката на Никлас Крогер.

 


Извор: ufunk.net

Слични содржини

Филм
Филм / Око

ОкоБоли главаВицФото