Европа за жените

14.03.2011 13:18
Европа за жените

Во „Европа за жените“ ќе прочитате за неколку од многуте области во кои секаде во Европа се спроведуваат активности што значително влијаат врз прашањата што се важни за сите, а особеноза жените.

Без оглед дали се работи за родова еднаквост или права на потрошувачите, рамнотежа во професионалниот и приватниот живот или подобри здравствени стандарди, одлуките на ЕУ внесуваат вистински промени во вашиот живот и вашата иднина.

Упатуваме благодарност до Делегацијата на Европската Унија поради дозволата за објавување на нивното издание на Окно.

Бесплатно преземете ја од линкот подолу:

ПрилогГолемина
053-EU forWomen_MK FINAL.pdf1.14 MB

Слични содржини

Е-библиотека
Е-библиотека

ОкоБоли главаВицФото