Самурај vs сенки

18.03.2011 14:03
Самурај vs сенки

Одличен перформанс во кој еден самурај се бори против сенките кои попримаат различни облици.

Your browser is not able to display this multimedia content.

Саотоме Таичи. Eдинствен.

Саотоме Таичи. Eдинствен.

ОкоБоли главаВицФото