Повик на чекање

25.05.11 08:14

Оваа анимација на Шон Пекхолд ја илустрира идејата на Кинер Дафорт за долгиот животен век на т.н. паметни телефони. Видеото е кратко, ама ефективно!

Your browser is not able to display this multimedia content.

Слични содржини

Филм / Око
Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото