Секојдневни факти 10

01.07.2011 12:27
Секојдневни факти 10

Стигнавме и до јубилејното, десетто издание на интересно илустрираните факти и занимливости од секојдневниот живот. Оние што сакаат да се потсетат на останатите, можат да ги најдат на следниве линкови:

Секојдневни факти 9, Секојдневни факти 8, Секојдневни факти 7, Секојдневни факти 6, Секојдневни факти 5, Секојдневни факти 4, Секојдневни факти 3, Секојдневни факти 2, Секојдневни факти.

ОкоБоли главаВицФото