Ахил и желката

20.10.11 15:10

„The Paradox of the Tortoise and Achilles“ е првиот дел од шесте анимирани филмови кои ги истражуваат најпознатите парадокси. Секоја анимација трае по 60 секунди, а е дело на дечките од Open University.

Your browser is not able to display this multimedia content.

 

Слични содржини

Око
Око

ОкоБоли главаВицФото