Клетвите на големите Макетонци

07.11.2011 11:13
Клетвите на големите Макетонци

Јас, Филип Втори, крал на Македонија, денеска, на 24 цутник 7551 година, во гробот во Кутлеш се превртувам, и заради срамот со името нагрдено на државата, ги проколнувам предавниците од родот мој со клетва голема и еднаква на срамот:

Изроди едни, преклетство нека ве прати за целиот живот,

Сите небесни молњи врз главите ваши празни нека се струполат,

Красти и улери струпести душите продадени да ви ги вадат,

Крокодили острозаби утробите да ви ги раскинат,

Орли крстатни на карпа вжештена труповите да ви ги черечат,

Боговите севишни паднат на колена ги молам, сета к’лнатија, небесна и земна, и на овој и на тој век таму врз вас да ја истурат, изроди едни, што ја втурнавте Македонија во пропаст да понира, со пристанот ваш името свето да ѝ го поганат, што се главивте туѓи вазали да бидете, и ја оставивте државата на милост и немилост, без круна, без престол, и без крал...

Или, сепак, погледнете го видеото за вистински да го доживеете „патриотскиот дух“.

Your browser is not able to display this multimedia content.

ОЧЕ наш ижеси на

ОЧЕ наш ижеси на небеси
прости ни ги гревовите нам гршните
чунки не го сочувавме од нечестивиот
делото Твое севишно

ОЧЕ наш слези са небеси
и спаси го созданието Твое
чунки итриот ги искрши теглите (со формалдехид)
и ги испушти да се множат грешките Твои создателски

ОЧЕ наш дојди при нас и
собери си ги ресловите од созданието
чунки нечесниот ги намножи и се‘
се претвори во Содома и Гомора

ОЧЕ свети наш безгрешен
не оставај не на искушение да им судиме ние
чунки сега судот наш на бесчестивиот e,
само гламна и глогов кол заслуга ќе им биде.

инспирација од леви бенин.

инспирација од леви бенин.

хехехе..

О оче не не мочај од горе,

О оче не не мочај од горе, дои симни се у писоар ко чоек ја ќе ти праам друштво, намочај се, па ќе идеме да испиеме пиво и кебапи кај дестан, па после ќе бараме проститутки. Ако оче не сакаш кромид, ќе ти ги пуштам ѓаволите од вмро да ти се бутнат у грло и да ти кењаат доека не ти се нагорчи. Дои оче, бујрум, само немој да сереш за греовите на вмрофската процесија. Кој ја ебе таа багра анти-револуционери. Оче ако прибираш некого у виртуелната реалност, дај прибирај не нас гладни да читаме статии, сајтови и да се дружиме со паметни шо заслужуваат да влезат низ твоите очи у друга димензија, о оче, кој све не поминал кај тебе, од осама бин ладен, преку мухамед и гадафи, до садам и наскоро таткото на буш. О оче, каде е џон ленон, може ли со него да се дружиме, јеботе оче. Има ли курви таму оче, пошо знам дека тука има, машки вмрофски курви оче, не курви ороспии жени, иако во парламентот о оче ко покосената од курови кокаиноманката вмрофка мазна, белким оче, ќе ја сочуваш истата дефиниција, ај не биди циција. О оче делото твое, кој ќе го чува ако не вмро дупчиме, тие демони христијани. Оче ај слези биди муж, да не те праиме путка, спаси не оче од идиоти идолопоклоници вмрофци секташи, неокапиталисти и друга стока. О оче, искрши тегли со отров и дојди да уживаме поглед на тела у распаѓање. А оче, да ти го бапнам? О оче, ако ти вака ќутиш и не доаѓаш кај нас, тогаш оче све е дозволено, убивања, педерски процесии, срања, вмрофци, капиталисти и антикапиталисти, убивања и све тоа оче. А оче? Содома и Гомора се градови на азврат, педери, оргијаштво и унитување. О Оче наш, идиоту, будало једна, безгрешен ни заеден, не свети тамо и не не оставај у искушение оти земаме клада и гориме све живо пред нас. Оче ние ќе судиме со колови и секири, па ти види. О оче будало.

Стил и тон на ниво на

Стил и тон на ниво на Гинзберг:) Брао, батка!

После мочање затрсимуго

После мочање затрсимуго малце, а пред да му го бапниш, полижиго да невреска...ќе ве сетат педериштава, па газот дрмон ќе ви го направат.

Kontra-sabotaza

Kontra-sabotaza

Слушај Перо, не е убаво вака

Слушај Перо, не е убаво вака да праиш. Кој си вика, за себе си вика и у уста си го пика.
Уште една работа, САМО АКО ТЕ ЧУЈАМ УШТЕ ЕДНАШ ДА МОЛИШ БОГОВИ,ЕРЕТИКУ МНОГУБОЖЕН ПАГАНСКИ, ВАРДАР НЕ ТЕ ПЕРЕ, НА ВРБА У ВАРДАР ЗА КОСИЧЕТО КЕ ТЕ ЗАКАЧАМ, ТАКА ДА ЗНАЈШ!
Ај сеа, ја со тебе и ја да сум ти напомош.

Se prepoznavte izrodi?

Se prepoznavte izrodi?

Чекајте на ред предавници, на

Чекајте на ред предавници, на сите ке ви дојде крајот. Уште малку и Филип ќе го видите карши синот. А ти „госпоТ“ - кретену неписмен можеш сам да се обесиш и пред се ќе се спасиш сам а после и општеството.

Чедо мое, на сите ќе им дојде

Чедо мое, на сите ќе им дојде крајот па и на тебе. Од земја дојдовте во земја ќе одите (фала мене за тоа), ќе биде прекрасен компост од тебе. Инаку Игорче, кога те гледам што сум створил ваистина ми доаѓа да се обесам, ама неможам, зарем без Госпот да останеш ти јагненце Исусуво.

Многу интересни луѓе сте вие

Многу интересни луѓе сте вие шизофрениците, ми се свиѓа што Ви пуштаат интернет во здравствените институции иако тоа не ви помага...

Еден Бог на сите ќе ви

Еден Бог на сите ќе ви суди....

Ќе видиме...само да ја

Ќе видиме...само да ја консултирам госпожата, па ако ме пушти само ја ќе ви судам.

Оргинал Блендиран Госпот: Тие

Оргинал Блендиран Госпот: Тие што знаат да говорат, говорат кратко. Бидејќи обожуваш да пишуваш есеи, да те потсетам дека за промашена тема на училиште се добиваат единици, мајмун неписмен...а за Богохулие, тоа нема да го коментирам, само ќе повторам, Еден Господ ќе ви суди...

Најкратко, ти си со мајмуните

Најкратко, ти си со мајмуните 99% идентичен. Јас имам космичка РНК.

на вмрофската црква да и

на вмрофската црква да и завиди човек, ко организација, индоктринација и морлаштво, однесено до крајни граници. ја третираат црквата ко општински одбор со советници кои држат списоци на гласачи, редовна седница секој ден на поклон пред икони, добро е шо у ивз има само шарки по ѕидовите па полсено е да се стави 50 евра у кутијата за лотарија.

пастирскиот идиот верник, јаде говна и на телевизија се крсти, место да си се прибере дома и да се моли кај сака, само не пред камери, идиот стока.

говната политичари има да се научат, а ако тоа не го прават, у закон за медиумитоа ќе биде експлицитно забрането за покривање, дури медиумите ќе бидат и кривично гонети ако покриваат такви настани.

Блендиран, твојава состојба

Блендиран, твојава состојба на умот се должи на недостаток на медикаменти кои бараат редовна конзумација инаку нема ефект, како што може да се види од погоре кажаното !

Чеда мои, не сте кадарни да

Чеда мои, не сте кадарни да го разберете мојот ум. Ајгорче креацијо моја утната, одсекогаш смртните се плашеле од тоа што не го разбираат, ич не пробај да ја разбереш мојата умствена состојба ќе ти се стопи и тоа малку сиво што го имаш во црпката. За судењето ви кажав, да чујам прво што ќе каже Госпотжата, па ќе ве судиме, ако толку сте запнале. Мутко, чедо непрокопсано, те лажат попчињата, јас сум Госпот, а не судија.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото