Скриената мајка

15.12.11 15:25

Во суштина, станува збор за постапка која порано се спроведувала, а во која мајката, често маскирана или затскриена зад завеса, чаршаф и слично, го држи цврсто малото дете за фотографот да може да сними јасна и чиста слика на истото.

Но, како и во сè друго во животот, така и овде не секогаш и не сите обиди се успешни. Всушност, многу од фотографиите подолу, гледани од денешна перспектива, можат да се доживеат како крајно комични, па дури и бизарни.

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

 

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

Brilijanten prilog! A koj e

Brilijanten prilog! A koj e izvorot? Nekoj umetnik gi sobiral fotografiive?

Се работи за стари фотографии

Се работи за стари фотографии чии автори се непознати.

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото