Пред, за време и по Авганистан

21.12.11 15:59

Фотографката Клер Фелис за својот фотографски проект ги снимаше портретите на данските војници пред, за време и по нивното служење во Авганистан.

Станува збор за суптилни, но сепак моќни и истовремено тажни портрети.

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

 

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото