Виенските станици за брза храна

24.01.12 12:24

Проектот „Eiterquellen“ на Штефан Фуртбауер е обид за фотографско документирање на виенските ресторанчиња за брза храна.

Во поголемиот дел од времето, а посебно навечер, овие ресторани претставуваат изолирани островчиња со храна кои поседуваат сопствен и уникатен изглед и стил, сè уште пружајќи им отпор на глобалните и популарни ланци за брза храна.

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

 

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото