Плоштад Слобода на Окно

10.02.2012 12:02
Плоштад Слобода на Окно

Сите реакции на Плоштад Слобода на Окно на едно место. Соопштенија, текстови, фотографии, апели итн. - сето тоа можете да го најдете на линковите подолу.

ПРОТЕСТИ & КОНТРАПРОТЕСТИ Remix 2009

Плоштад слобода - Манифест

Фотографии плоштад слобода

Протест низ окната

СО КАРТОНСКИ КОЦКИ ПРОТИВ „БЕРБЕРОТ“

Архитортура

Го браниме градот!

СТАПИСАНИ ПРЕД ЛУДИЛОТО, НЕ СЕ ОБЕСХРАБРУВАМЕ!

28 март 2009

Скопје радос ти ќе бидеш

Марко Кабранов беше храбар борец за урбано Скопје

Плоштад Слобода

Буништето на сегашноста

Плоштад Слобода PDF

Гру-гру коалицијата одново создава непријатели

ОкоБоли главаВицФото