Хјустон, имаме проблем

21.02.12 09:54

Ликовите во овој Спејс шатли со име Тралаладонија, сами се одбраа за да ја претставуваат нашата вселенска мисија. Разликата помеѓу Идиократиј и Тралаладонија е од морфолошки карактер и без еволутивни влијанија.

Your browser is not able to display this multimedia content.

 

Слични содржини

Монтажи

ОкоБоли главаВицФото