Замагленост

05.03.12 11:22

„Hazed“ (Замагленост) е една слатка анимација со која би сакале да ви започне неделата. Имено, во филмчето се раскажува за една мала фабрика која наеднаш станува свесна дека ја загадува околината.

Сценариото, режијата и анимацијата се на Мет Хемил (Matt Hammill).

Слични содржини

Око
Око

ОкоБоли главаВицФото