Сеч-сеч!

30.04.12 08:36

Bird Box Studio е студио за анимации од Лондон. Негов заштитен знак е совршениот тајминг, забавната анимација и замислата.

Тие постојано с еобидуваат да создаваат оригинални и возбудливи цртани филмови за кои потоа долго ќе се разговара, кои ќе останат запаметени и во кои ќе уживаат поголем број луѓе.

Нивниот слоган гласи: „Создаваме кратки, забавни анимирани филмови каде што цврстиот концепт и хуморот се клучните елементи“. 

Слични содржини

Музика / Око

ОкоБоли главаВицФото