Foolish Green - Bon Voyage

28.05.12 09:10

Анимација направена за музичката подлога која ја содржи. Режисер и продуцент: Ненад Стефаноски. Монтажа: Дарко Спасовски - Пацки. Илустрации и видео: Марко Георгиевски (Марко Продакшн). Албум: Escape.

Your browser is not able to display this multimedia content.

 

ОкоБоли главаВицФото