ВМРО new wave музичка компилација 2012

29.05.12 11:32
ВМРО new wave музичка компилација 2012

Како се вика ВМРОвскиот дел од колата? БРАНик

Како се вика ВМРОвска змија? коБРАН

Како се вика ВМРОвец имун на Новиот Бран? БРАНко.

Како се вика славниот ВМРОвец, имун на новиот бран? БРАНислав

Што прави директор со даска? Чека БРАН да сурфа

Што прави ВМРОвец на терен? БРАНи

Што прават 30.000 ВМРОвци на градски? Бранови

Зошто ВМРОвецот не оди на плажа? Слушнал ќе има бранови

Извор: blog.nv.mk

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото