Фотографиите на Ник Даум

25.07.2012 09:51
Фотографиите на Ник Даум

Ник Даум е визуелен уметник и дизајнер кој живее и работи во Сан Франциско. Дипломирал на Колеџот за уметност и дизајн, во Пасадена, 2001 година. Неговите фотографии се исполнети со панорами, пејзажи и животни кои можат да бидат фотографирани во одреден момент. Ник располага со огромни фотографски вештини и завидна способност за разбирање на боите. Уживајте во неколку од неговите фотографии.

Извор: http://www.itsnicethat.com

 

Слични содржини

Фотографија / Живот / Уметност
Фотографија / Живот / Уметност
Фотографија / Уметност
Фотографија / Уметност

ОкоБоли главаВицФото