Точка на гледање

27.08.2012 09:57
Точка на гледање

Перспективата во овие две фотографии на германскиот фотограф, Кристофер Хаслер (Christopher Hassler), е фасцинантна. Снимени се во тунел со помош на „рибја леќа“.

Повеќе фотографии на Хаслер.

http://500px.com/wonderfool

 

Слични содржини

Фотографија / Живот / Уметност
Фотографија / Живот / Уметност
Фотографија / Уметност
Фотографија / Уметност

ОкоБоли главаВицФото