Депилиран маж го убедува своето друштво дека тренира пливање

27.08.2012 09:16
Депилиран маж го убедува своето друштво дека тренира пливање

Скопје, 27 август 2012 година

Младиот фризер С.П (30) од Скопје веќе шеста година се обидува да ги убеди своите пријатели дека причините за неговото често депилирање не се од естетска природа, туку заради тоа што тој тренира пливање. Тој полека го губи ентузијазмот заради тоа што постојано мора да објаснува дека помеѓу пливачите постои непишано правило дека тие треба да бидат депилирани.

- Колку и да се обидувам да им објаснам на луѓето зошто го правам тоа, тие секогаш имаат некој аргумент со кој се обидуваат да ми го докажат спротивното, вели младиот фризер.

- Еден пријател пред десетина дена ми рече дека моето одење на базен еднаш во неделата не може да се нарече тренирање, туку релаксација и дека депилацијата нема да има никаков ефект, вели С.П, додавајќи дека по последната депилација успеал да го намали времето кое е потребно за да се испливаат педесетина метри од 1:01 на 59,8 секунди.

Тој ни кажа дека додека траеле Олимписките игри, сите негови пријатели одеднаш станале експерти за пливање, па така еден од нив му рекол дека поголемиот дел од пливачите не се депилираат за време на подготовките туку пред трката.

- Тоа се глупости, вели С.П, замислете си како би изгледал еден недепилиран маж во базенот.

Адаптирано од: http://www.njuz.net/

Молитва за дожд, срање,

Молитва за дожд, срање, прдежи, говна, Цеца Величкович и божествени камења и режисери од типот белчо-црнчо Русјаков и останата багра, пиво, курви монаси и монахињи проститутки, објави порталот Премин, ќе воспеваат говна, срање, порции говна, облози за половина и варени бубрези низ балони и чутури, монашки ков, според божјото серење од горе, знчи од облаците, реков вече, според порталот Премин, како и големата суша и многуте мочкесто жолти пожари, црковни отци и правосвештенство расчинето ебачко настроено и бонсаи харизма, старо отпеано, запеано, помочано и покакано, вчера во велешката педерска-црква „О Пресвета идијотко Смрдо-одродицо“ од повардарскиот помочаниот идијот касап, будала и морон, Сатрап-пенглер-мангел-сурат-агат во присуство на три спасоносни капки вода, му наредија на небото, да се групира и да тече, шо би рекол Тричко, да лие, сакам да лие, јебачи верници, покакани неорганизирана.

Мангалотровниот Аргат-демон го дркал у свето у светло со водичка го прскал, го праел, го целивал, го маткал и го шприцал низ порти и етер, со посебен канон литургија у чии рамки на отслужената вода шо се моча по црквите и пештерите, која делуе јако ако и ако и пеат ебачи попови, ако и мантраат ко Индијанци, ко морони, ко прдежи и ко смрдливи идијоти, ИДИЈОТИ, јеботе, запнале молитви за вода да пелтечат, тикви.

Ох, нека врне мочка, о Боже, будало једна, ти педеру, изварко тркалачка, мочај не од горе, будало једна, нек овај народ јебачки со јебачко мрднатите писатели верници ко Венко Андоновски изврнете секаде низ земјава, посебно врз нашите тикви, о, боже, мочај шо побрзо, не држи више!

- Состојбата е мошне тешка. Веќе речиси цели три месеци тука не заврнала ниту капка дожд, господ јет педер, маму му јебем, а штетите ќе си ги платиме ние, него горе, кур го боли, маму му јебем, рече еден што сади бостан без вода.

- И последиците се големи. Се помоливме што поскоро да заврне за да се ублажимњ, разблажиме, еве јас прв ќе му ја испијам мочката, само нек се помоча - ни рече денеска владиката Смрднотангел, поп би-танга у танга.

Битангата Агнатмангел додаде дека молитвите од овој тип се јаки ко праз, ги пеел и додека бил на чело на Брегалничката прдешија у МПЦ Штип, студентско јебачкиот комплекс.

- Kанонот, пардон, кањонот е превисок и претесен, за таков млаз; го молиме госпот овој пут да се помоча под појак агол од прошли пут, за да у Исрана-одродица со алал да се молат за у иднина, за мртвите, мороните, за чекачите на мочка и глупите, за батаците, јатаците, за стоката, за благосостојба во државата и друго, за проституција меѓу клерот.

- Еднаш, по молитвата служена во Свети Николе веднаш заврна дождот, овај, моч-от - посочува тој.

Пред неколку дена и српскиот владика Милутин во Шабац одржа посебен молебен за дожд и госпот го ислуша, овај се помоча, сеа му викаме да се потсети на библиското срање, овај, народ.

МОЧКААААААА!!! УУУУУ јеееееее! МОООООООЧЧЧЧЧЧЧ! КАААААА!! ГОСПОТ СЕ МОЧААААА, УСТИТЕ У ВИСССС! ОТВОРЕНООООООО, МОЧЧЧЧЧКААААААА!!!

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото