КОНКУРС за РАЗГЛЕДНИЦИ! - ЗАТВОРЕН

16.09.2009 10:38
konkurs_okno-udarna4.jpg

Заврши конкурсот за разгледниците со мотив: скопскиот плоштад „Македонија“. Добивме шеесетина решенија од дваесет и еден автор: Наташа Гелева, Александар Илиевски, Даниел Јанев, Слободан Јаќоски, Саша Поповски, Димитар Грчев , Филип Трајковски, Милан Мијалковиќ, Ивица Кондев, Елена Стаменкова, Владимир Лукаш, Иван Илиев, Дарко Кузманов, Гоце Велески, Александар Јосфовски, Леонора Грчева, Филип Јовановски, Бранко Ристовски, Елена Тоевска, Огнен Танчевски и Верица Младеновска.
Резултатите од конкурсот, т.е. шесте награди, ќе ги соопштиме следната среда, на 23.09.09.
Вашите трудови, почитувани учесници на конкурсот, ќе ги оценува тричлено жири: Никола Гелевски (уредник на Окно), Ивана Драгшиќ (уметник) и Никола Наумовски (копирајтер).
Ви изразуваме, почитувани, голема благодарност за вашето учество на конкурсов и ви посакуваме среќа во оценувањето и понатамошна успешна креативна работа!
редакција Окно
 

za konkursot

Vi prativ mail so graficko resenie, a me nema na spisokot na avtori. Ako moze da proverite dali stanuva zbor za greska...
 

Pratete ushte ednash, draga

Pratete ushte ednash, draga Leonora! Go nemame vashiot mejl...

Prativ! :) Pa, belkim, se e

Prativ! :)
Pa, belkim, se e ok..

2

dva maila vi prativ ...i pak me nema...ili mailot vi e hakovan od vladava ili ne ste obucheni da go otvorite istiot

Ne znaeme zosto no vasiot

Ne znaeme zosto no vasiot e-mail i uste na 2-3 avtori gi najdovme spam - ke ja popravime listata denes.

koga ke ja updejtuvate

koga ke ja updejtuvate listata?

Конкурс за разгледници

Сеуште не ја објавивте корегираната листа со сите автори кои учествувале на конкурсот, дали тоа значи дека нема да има промени?

Верица, ваш труд не сме

Верица, ваш труд не сме добиле. Некои од пратените предлози завршиле во спам, но ги извадивме од таму. Пратете уште еднаш. Ова се однесува и на евентуалните други луѓе што испратиле, а ги нема во списокот меѓу дваесетте.

Go najdovme vo spam vashiot

Go najdovme vo spam vashiot prilog, Verica. Kje go zememe predvid pri razgleduvanjeto. Se izvinuvam vo ime na redakcijata...

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото