The Colouring

09.11.12 13:14

Интересно видео од уметниците Ден Брит и Џозеф Пелинг, во кое секој кадар е рачно обоен со дрвени боички. Аудио делот е од The Shining.

The Colouring from joseph Pelling on Vimeo.

Слични содржини

Уметност / Око
Уметност / Око
Уметност / Око
Уметност / Око

ОкоБоли главаВицФото