Велосипедски патеки

24.11.2012 10:45
Велосипедски патеки

Десетминутнава велосипедска видео-прошетка ни ги прикажува условите за возење велосипед во сообраќајната џунгла наречена Скопје, или поконкретно, состојбата на велосипедските патеки на бул. Илинден, Св. Климент Охридски и Митрополит Теодосиј Гологанов.