Stan Wood and the Vibraband

06.12.2012 18:22
Stan Wood and the Vibraband

Во оваа епизода на „Адиевата надувана минутка“(Addi’s Inflatable Minute), музичарот Стен Вуд го презентира фантастичниот алтернативен инструмент „Вибрабенд“, кој всушност се состои од само едно мало парченце гума, кое со специјална техника на „дување“ произведува звуци кои наликуваат на комбинација од саксофон и труба.

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото