Последните настани на третиот новогодишен саем на книги

28.12.2012 08:51
Последните два настани во рамки на саемот на книги во ГЕМ

петок, 28 19.30.

Перформативен настан конципиран од Ивана Васева, Филип Јовановски и Јованка Попова, инициран од просторната инсталација „За независните – Според вистински  приказни“, авторски проект на Христина Иваноска и Јане Чаловски

Учесници: Ивана Драгшиќ, Велимир Жерновски, Кристина Леловац, Никола Писарев, Мирко Попов, Игор Тошевски

сабота, 29, од 16 до 21.00 ч.

Заедничко пишување и цртање на разгледници;
промоција на разгледниците „Поздрав од СК014“ од Свирачиња

Слични содржини

Фотографија / Книжевност / Уметност / Настан
Книжевност / Култура / Уметност / Настан

ОкоБоли главаВицФото