Февруарски поход

18.02.13 12:39

Дел од атмосферата од протестниот марш на Сојузот на борците на Македонија, кој се случи во саботата, на 69-годишнината од Февруарскиот поход, оддржан по повод срамната судска пресуда за нивно исфрлање од просториите во Домот на воените инвалиди. 

 

first post! :D

first post! :D

Слични содржини

Општество / Активизам / Око
Фотографија / Настан / Око

ОкоБоли главаВицФото