Димензии на дијалогот

25.03.13 14:47

„Димензии на дијалогот“ 1982 год., е стоп анимација од генијалниот Јан Шванкмаер, поделена во три секции: „Разговор со факти“, „Страствен дискурс“ и „Исцрпна дискусија“.

Слични содржини

Око
Око

ОкоБоли главаВицФото