Да се умре крај тебе

28.05.13 12:17

Кога една париска книжарница ќе затвори, карактерите од кориците на книгите оживуваат...

„Да се умре крај тебе“ (Mourir Auprés de Toi) е интересна трагикомична стоп анимација на режисерот Спајк Џонз, во соработка со дизајнерката Олимпија Ле Тан.

Spike Jonze: Mourir Auprès de Toi on Nowness.com.

Слични содржини

Око
Око

ОкоБоли главаВицФото