Пораки од граѓаните кои го сакаат ГТЦ

05.07.2013 09:10
Пораки од граѓаните кои го сакаат ГТЦ

Во рамки на неколкуте настани организирани од иницијативата „Го сакам ГТЦ!“, околу 1.000 граѓани во кутиите оставија пораки со свои ставови, мислења и лични доживувања во врска со Градскиот трговски центар, како и одговори на прашањето „зошто го сакам ГТЦ“.

Некои се протестни, некои сентиментални, но сите, без исклучок, се против барокната катастрофа што му се подготвува. Ви претставуваме само мал дел од пораките на граѓаните кои го сакаат ГТЦ.

Извор: gosakamgtc.blogspot.com

Слични содржини

Активизам / Јавни простори
Активизам / Јавни простори / Став
Активизам / Јавни простори / Став
Јавни простори
Јавни простори
Активизам / Јавни простори

ОкоБоли главаВицФото