iDiots

28.11.13 09:17

„iDiots“ е извонреден анимиран краток филм кој на пародичен начин прикажува толпа мали роботи кои ги откриваат „паметните телефони“ и се зафатени од лудилото на оваа алатка. Резултатот е ист како и кај луѓето: постојано зјапање во екранот, отуѓување, губење на непосредниот контакт...

Слични содржини

Око
Око

ОкоБоли главаВицФото