Непослушни дечиња: Николче и суртуците

29.01.2014 14:39
Непослушни дечиња: Николче и суртуците

Во дванаесет возбудливи и ексклузивни епизоди, Свирачиња ни доловуваат детали од палавиот живот на груевистичките дечиња во волшебното Царство на преродбата. Веселото секојдневие на овие слатки палавковци дополнително го разубавуваат сликите на најголемиот дворски сликар Ацо Станковски Рембрант. Уживајте!

Монтажите на Свирачиња се интервенции врз сликите на Џули Бекмон.