Глигоров гние на Бутел, набргу друштво ќе му прави и Црвенковски

05.03.2014 11:25

Киро Глигоров денес гние на Бутел, набргу друштво ќе му прави и Бранко Црвенковски. После ова харакири врз Македонија, што доби државата, што добија Македонците во својата држава Македонија од владеењето на овие двајца паразити кои ја упропастија државата чии претседатели беа?
Тодор Петров, претседател на Светскиот македонски конгрес; А1 он, 04.03.14.