Ретро реклама за „Скопско“

05.03.14 11:44

Оние кои ја гледале оваа стара реклама за пивото „Скопско“, со насмевка ќе се потсетат на 1990-тите години и рекламите со кои растеа повеќе генерации. Оние помладите кои не ја гледале, веројатно ќе се изненадат од психоделичноста на старите македонски реклами. Во секој случај, формулата „сексот продава“ и вулгарните реклами во македонскиот етер не се одлика на „новото време“...

Слични содржини

Око
Графички Дизајн / Око

ОкоБоли главаВицФото