Молитва за Иванов

22.04.14 11:46

Сега за сега, видеово претставува пародија на изборната кампања на восочниот претседател, безгласна буква и марионета на Груевски, Ѓорге Иванов (кај Хунзите познат и како Св. Хорхе Казахстански). Арно ама, како што тргнала работата со хоровите на преродбениците, нема да нè зачуди ако утре пропагандната кујна на ДПМНЕ мртва сериозна стокми слично предизборно богослужение.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото