Суперхерои на воени фотографии

13.01.10 10:08

 

Фотографот и илустратор Аган Харахап со индонезиско потекло ги користи своите Photoshop вештини да вметне  фотографии од некои од нашите сакани суперхерои како Спајдермен и Бетмен во незаборавните политички и воени фотографии од средината на дваесеттиот век во неговиот нов проект наречен „Фотографии на суперхерои“. 

Супер-смешки.

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

 

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото