Salut Salon Quartet

24.09.2014 13:44
Salut Salon Quartet

За да ја одушеват публиката, за некои музичари е доволно да ја демонстрираат својата вештина на инструментот на кој свират. Но, четирите девојки од Salut Salon Quartet одат барем едно ниво над тоа: освен инструменталистичката маестралност, тие од својот настап прават вистински театар што ја засмејува публиката, а често ја остава и без здив!

Извор: Reshareworthy

ОкоБоли главаВицФото