Антифашистичка борба

13.10.14 11:15

Со разговор и дружење со помладите, во паркот на франкофонијата борците го прославија 11 октомври, годишнина од денот кога започна антифашистичката борба во Македонија. Се зборуваше за минатото, но се мислеше на сегашноста. Остана чуството дека оваа борба сè уште не е завршена.

Фотографии: Ванчо Џамбаски

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото