„Заминуваме“ - проект на граѓаните на Република Македонија

18.11.14 09:42

Ново сатирично видео на Јане Ѓорѓиоски Рибаро, реализирано во соработка и по идеја на Здружение Центар за стратегии и развој Пактис, во кое македонските граѓани го реализираат својот проект „Заминуваме“. За музичка позадина на видеото е земена песната „Mad World“ на Гери Џулс и Мајкл Ендрјус.

Извор: ribaro.mk

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото