Црвеното кај Кјубрик

04.12.14 16:29

„Црвено“ е кратка видео компилација од кадри кои се фокусираат на употребата на црвената боја во филмовите на Стенли Кјубрик. Во своето видео Риши Канерија ни посочува само еден интересен детаљ од творештвото на овој извонреден режисер, на кој можеби не било обрнато доволно внимание.

ОкоБоли главаВицФото