Индекс или пасош?

08.12.14 12:14

Пред вториот студентски марш кој ќе се одржи во среда на пладне, а ќе започне од платото на УКИМ, студентите продолжуваат со креативните форми на протест.

На страницата на Студентски пленум се појави сатирично видео во духот на немите филмови, во кое се покажува резултатот од владините реформи во образованието, како и од целата катастрофална политика на власта.

ОкоБоли главаВицФото